نشست ایران‌شناسی در داکا برگزار شد

۰۶ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۳:۰۷ کد : ۵۱۵۴ رویدادهای بین المللی
تعداد بازدید:۱۸۴
نشست ایران‌شناسی با حضور دانشجویان زبان فارسی دانشگاه داکا و فارسی‌آموزان رایزنی فرهنگی ایران و نمایندگی بنیاد سعدی در بنگلادش برگزار شد.
نشست ایران‌شناسی در داکا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، این نشست با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و نمایندگی بنیاد سعدی در بنگلادش و با حضور ۴۰ نفر از دانشجویان و فارسی‌آموزان برگزار شد.

در این برنامه، دو فیلم کوتاه درباره جاذبه‌های گردشگری، فرهنگی و علمی ایران پخش شد. پس از آن، تنجینه بنت نور، استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه داکا، با قدردانی از برگزاری این نشست، بر لزوم استمرار همکاری‌ها برای توسعه آموزش زبان فارسی در بنگلادش تأکید کرد.

در ادامه، سیدرضا میرمحمدی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و نماینده بنیاد سعدی در داکا، با اشاره به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران، زبان فارسی و اسلام را دو مولفه اساسی در شکل‌گیری هویت فرهنگی ایران دانست و تأکید کرد: این دو رکن در تاریخ بنگلادش نیز سابقه داشته و می‌توانند بستری برای تعمیق روابط فرهنگی میان دو کشور فراهم کنند.

وی همچنین از دانشجویان خواست با تلاش و علاقه بیشتر، زبان فارسی را فرا بگیرند و از آن به‌عنوان پلی برای شناخت بهتر فرهنگ ایران و ریشه‌های فرهنگی خود استفاده کنند.

 

کلیدواژه‌ها: فرهنگی زبان فارسی بنگلادش نشست ایران‌شناسی دانشگاه داکا دانشجویان زبان فارسی


( ۱ )

نظر شما :