برگزاری آزمون پایان دوره کلاس‌های آموزش زبان فارسی در کراچی

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۷ کد : ۴۷۲۰ رویدادهای بین المللی
تعداد بازدید:۲۸۰
به همت خانه فرهنگ ایران در کراچی، آزمون پایان دوره ترم پاییز کلاس‌های آموزش زبان فارسی برگزار شد.
برگزاری آزمون پایان دوره کلاس‌های آموزش زبان فارسی در کراچی

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،  سعید طالبی‌نیا مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران و نماینده بنیاد سعدی در کراچی با حضور در جمع فارسی آموزان ضمن نظارت بر برگزاری آزمون نهایی، از حضور آنان در کلاس‌ها و تلاش برای احیای زبان فارسی تشکر کرد.

وی زبان فارسی را زبان نیاکان و یکی از مولفه‌های فرهنگ مشترک ایران و پاکستان دانست و گفت: شاعران مطرح کشورمان چون مولانا، سعدی و حافظ که مورد احترام مشترک مردمان دو کشور هستند، تمام اشعارشان فارسی بوده و حتی بیش از هفتاد درصد اشعار علامه اقبال لاهوری نیز به فارسی سروده شده است و این می‌طلبد تا پاکستانی‌ها این زبان را یاد بگیرند، پاس بدارند و احیا کنند تا بتوانند معارف عمیق دینی و فرهنگی خود را در اشعار بزرگان خود درک و لمس کنند.

نماینده بنیاد سعدی در کراچی با ضروری خواندن ارتقاء روابط فرهنگی، اقتصادی، دانشگاهی بین دو کشور، یادگیری زبان فارسی را مقدمه مهمی برای این امر دانست.

یکصد و هشتاد و هفتمین دوره آموزش زبان فارسی نمایندگی فرهنگی  ایران در کراچی که با تدریس سیدمحمدعلی نقوی و عابده بتول حسین در آذرماه امسال برگزار شده بود، ششم بهمن‌ماه به پایان رسید.

پایان خبر

کلیدواژه‌ها: کراچی خانه فرهنگ ایران در کراچی اقبال لاهوری آموزش زبان فارسی در پاکستان آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان پاکستان


( ۱ )

نظر شما :