آزمون نهایی دوره تابستانه آموزش زبان فارسی در لاهور برگزار شد

۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۳ کد : ۴۶۰۴ رویدادهای بین المللی
تعداد بازدید:۲۸۸
دوره تابستانه آموزش زبان فارسی در سطوح نوآموز، مقدماتی ۱ و پیشرفته ۲ در خانه فرهنگ ایران در لاهور پاکستان به ایستگاه پایانی رسید.
آزمون نهایی دوره تابستانه آموزش زبان فارسی در لاهور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، فارسی آموزان سطوح مختلف دوره تابستانه، پس از سپری کردن ۲۲ جلسه کلاس‌های دو ساعته و پنج کارگاه آموزشی، آزمون نهایی را با موفقیت پشت سر گذاشتند.

تابستان امسال در خانه فرهنگ کشورمان در لاهور، کلاس ویژه خردسالان نیز برگزار شد و چهار فارسی‌آموز از سن شش تا ۱۲ سال در دوره ویژه خردسالان شرکت کردند.

فارسی‌آموزان در پایان دوره در امتحانات کتبی و شفاهی، آموزه‌های خود را در معرض سوالات مطرح شده قرار دادند تا درصورت موفقیت در فراگیری زبان فارسی به سطوح بالاتر وارد شوند.

برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی برای علاقمندان یکی از فعالیت‌های اصلی خانه فرهنگ ایران در لاهور است که بر اساس منابع و دستورالعمل‌های «بنیاد سعدی» بر یادگیری لغات و جملات کوتاه، دستور زبان، خواندن، نوشتن، شنیدن، گفتار و تصحیح تلفظ زبان آموزان تاکید می‌کند.

پایان خبر

کلیدواژه‌ها: لاهور خانه فرهنگ ایران در لاهور آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان آموزش زبان فارسی در لاهور پاکستان


نظر شما :