سفر فارسی‌آموزان هندی به «نصف جهان» + عکس

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۲ کد : ۴۵۴۴ رویدادهای بین المللی رویدادهای داخلی
تعداد بازدید:۱۰۵
گروه ۱۳ نفره دانشجویان هندی در مقطع دکتری زبان فارسی برای آشنایی با جاذبه‌های فرهنگی ایران سفری به شهر اصفهان داشتند.
سفر فارسی‌آموزان هندی به «نصف جهان» + عکس

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، گروه 13 نفره دانشجویان هندی مقطع دکتری زبان فارسی سفری به شهر اصفهان داشتند که بازدید از میدان «نقش‌جهان»، عمارت‌ها و پل‌های تاریخی این شهر از جمله برنامه‌های فارسی‌آموزان بود که با استقبال اعضای گروه همراه بود.

«محمد شاکر پرویز» یکی از فارسی‌آموزان بنیاد سعدی در این باره می‌گوید: این نخستین بار است که به اصفهان سفر داشتم، پیش از این فقط شنیده بودم که اصفهان نصف جهان است و با این سیحت چند روزه متوجه شدم به راستی طیبایی‌های بسیاری از دنیای فرهنگ در کوچه پس کوچه‌های این شهر نهفته است. در اصفهان بناهای تاریخی و زیبای مانند عمارت عالی‌قاپو، مسجد امام، مزار صائب تبریزی، چهل‌ستون و بنای قابل توجه منارجنبان را مشاهده کردم و الان قطعاً می‌گویم که چه تعبیر زیبابب انتخاب کردند از این که اصفهان را باید به نصف جهان شناخت.

«اعجازعلی شاه» دیگر فارسی‌آموزی است که از تجربه این سفر هیجان‌زده شده و معتقد است: نخستین روز به میدان نقش جهان رفتیم. میدانی بسیار بزرگ که در زمان حکومت شاه عباس اول ساخته شده و گوشه گوشه آن دیدنی است. دور تا دور میدان از نمادهای مذهبی گرفته تا نمادهای اقتصادی در شمایلی زیبا چیده شده‌اند. به شهرهای زیادی سفر کرده‌ام اما لحظاتی که در اصفهان بودیم را هرگز فراموش نمی‌کنم.

پایان خبر

کلیدواژه‌ها: هند آموزش زبان فارسی در هند فارسی آموزان هند دوره دانش افزایی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان بنیاد سعدی


نظر شما :