آموزش زبان فارسی از راهبردهای اصلی ایران است

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۹ کد : ۹۹۸ رویدادهای پیش رو
تعداد بازدید:۷۰۰
رضا عزیزیان در دوازدهمین جلسه شورای علمی ـ آموزشی مرکز آموزش زبان و ادبیات فارسی گفت: آموزش زبان فارسی از راهبردهای اصلی جمهوری اسلامی ایران است.
آموزش زبان فارسی از راهبردهای اصلی ایران است


 

رضا عزیزیان در دوازدهمین جلسه شورای علمی ـ آموزشی مرکز آموزش زبان و ادبیات فارسی گفت: آموزش زبان فارسی از راهبردهای اصلی جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دوازدهمین جلسه شورای علمی ـ آموزشی مرکز آموزش زبان و ادبیات فارسی با حضور رضا عزیزیان، معاون رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و مدیر مرکز آموزش و مدرسین زبان و ادبیات فارسی در محل مرکز آموزش زبان و ادبیات فارسی آنکارا، برگزار شد.

در این نشست، عزیزیان، از تلاش‌های صورت گرفته توسط استادهای زبان و ادبیات فارسی در زمینه گسترش زبان و ادبیات فارسی قدردانی و اظهار کرد: توفیق های بدست آمده طی یک‌سال گذشته، مرهون تلاش‌های صورت گرفته توسط مدیریت مرکز و همت و همراهی‌های ارزشمند اساتید این مرکز آموزشی است.

معاون رایزنی فرهنگی کشورمان به اهمیت و جایگاه زبان و ادبیات فارسی اشاره کرد و آموزش این زبان را راهبرد اصلی جمهوری اسلامی ایران در فعالیت‌های فرهنگی خارج از کشور دانست.

وی در ادامه افزود: امروزه گسترش آموزش زبان و ادبیات فارسی تنها در توسعه فرهنگ ادبی و شناساندن فضیلت‌های فرهنگی خلاصه نمی‌شود، بلکه تلاش در گسترش آموزش این زبان منجر به ایجاد امنیت و درک صحیح زبان‌آموزان از فرهنگ غنی و اصیل ایرانی ـ اسلامی است.

عزیزیان همچنین، درک متقابل و صحیح از دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها و رجوع به منابع اصلی خبری و دست اول از سوی زبان‌آموزان را گامی مهم در شناساندن چهره ی حقیقی جمهوری  اسلامی توصیف کرد و این مهم را از نتایج آموزش زبان و ادبیات فارسی برشمرد.

وی اقدام های صورت گرفته در سال گذشته در حوزه آموزش زبان و ادبیات فارسی و برگزاری موفق چهارمین دوره المپیاد زبان فارسی را اقداماتی در خور تقدیر دانست و افزود: بخش قابل توجهی از اقدامات انجام شده در سال گذشته در راستای استانداردسازی آموزش زبان و ادبیات فارسی و ایجاد ساختار مدون در حوزه آموزشی بوده که منجر به نتایج ارزشمندی در این زمینه شده است.

معاون رایزنی فرهنگی کشورمان، توسعه کیفی و کمی آموزش و افزایش زبان‌آموزان در سال‌های آتی را گامی مهم در زمینه گسترش زبان و ادبیات فارسی برشمرد و افزود: افزایش زبان‌آموزان در سال آتی و ارتقای کیفیت آموزشی و استانداردسازی خدمات آموزشی باید بخشی از اهداف این مرکز در سال جدید باشد.

در ادامه این نشست، جباری، رییس مرکز آموزش زبان و ادبیات فارسی گفت: برنامه‌ریزی مدون و اولویت‌بندی نیازها و بازسازی فضای اداری بدون ایجاد وقفه در برگزاری دوره‌های آموزشی بخشی از اقدامات صورت گرفته در یک‌سال گذشته بوده است.

وی تلاش در جهت استانداردسازی خدمات آموزشی و نیز ارتقای سطح کمی و کیفی آموزش بر اساس استانداردهای آموزشی را گامی جدی در توسعه زبان و ادبیات فارسی در یک‌سال گذشته ارزیابی کرد.

جباری افزود: تشکیل شورای آموزشی و تنظیم تقویم آموزشی و سازماندهی جلسات در حوزه مدیریت آموزش، بخشی از اقدامات انجام شده در طول یک‌سال گذشته است.

وی، ساماندهی کتابخانه مرکز آموزش و تدوین کتاب های آموزشی بر اساس سطوح آموزشی مقدماتی، متوسطه و پیشرفته و همچنین، تنظیم سند توسعه مرکز آموزش را گامی مهم در راستای گسترش زبان و ادبیات فارسی برشمرد.

جباری همچنین کاهش طول مدت دوره‌های آموزشی و افزایش کیفیت آموزش، افزایش تعداد دوره‌های آموزشی، برگزاری دوره‌های فشرده زبان‌آموزی، راه‌اندازی دوره آموزش مترجمی و نیز، برگزاری دوره ویژه تقویت گفت‌وگو برای زبان‌آموزان را از دیگر اقدامات انجام شده در مدت یک‌سال گذشته برشمرد.

مدیر مرکز آموزش زبان و ادبیات فارسی در آنکارا، چاپ اولین نشریه تحت عنوان روشنا، برگزاری نشست‌های ادبی، برگزاری پنج دوره آزمون آزمایشی (YDS)، راه‌اندازی تور بازدید از مرکز آموزش زبان و ادبیات فارسی در آنکارا توسط علاقه‌مندان به یادگیری زبان و ادبیات فارسی و جذب مخاطبان، امضای تفاهمنامه با خانه فرهنگ «گونش» در راستای توسعه آموزش زبان و ادبیات فارسی، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری و اهتمام در جذب اساتید با سطح علمی بالا را بخشی دیگری از اقدامات این مرکز برشمرد.

جباری همچنین در سخنان خود، تجهیز مرکز آموزش به تخته هوشمند و برگزاری موفق چهارمین المپیاد سراسری زبان و ادبیات فارسی در ترکیه و کسب مقام اول در المپیاد زبان فارسی را از توفیقات این مرکز برشمرد.

 مدرسان زبان و ادبیات فارسی در بخش پایانی این نشست، نکاتی را در خصوص مسائل مرتبط به آموزش زبان فارسی مطرح کردند.

پایان خبر

 


نظر شما :