سومین جلسه علمی انجمن مترجمان زبان عربی و فارسی در بغداد برگزار شد

۲۵ مهر ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۲ کد : ۹۷۲
تعداد بازدید:۱۰۳۸
سومین جلسه علمی انجمن مترجمان زبان عربی و فارسی، در مرکز فرهنگی ایرانی در بغداد برگزار شد.
سومین جلسه علمی انجمن مترجمان زبان  عربی و فارسی در بغداد برگزار شد

سومین نشست علمی انجمن مترجمان زبان عربی و فارسی در مرکز فرهنگی ایرانی در بغداد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، سومین جلسه علمی انجمن مترجمان زبان عربی و فارسی در خصوص « زبان‌ها و گویش های ایرانی» 22 مهرماه 1396 برگزار شد.
در این جلسه، دکتر «خیریه دماک قاسم» دانشیار دانشگاه بغداد، در خصوص رابطه‌ی دو سویه زبان عربی و فارسی و دکتر «انور عباس مجید» دانشیار دانشگاه بغداد، درباره ریشه‌های زبان فارسی و تأثیر آن در زبان‌های دیگر مطالبی را برای حاضران بیان کردند.
این جلسه با ریاست دانشیار دکتر أنور عباس مجید، استاد زبان فارسی در دانشگاه بغداد – گروه زبان فارسی و حمیدرضا اسلامی، معاون رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی در عراق برگزار شد.  
انجمن مترجمان زبان عربی و فارسی توسط رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد با همکاری  تعدادی از استادان زبان فارسی در عراق تقریبا یک سال ونیم قبل بنیانگذاری شد. تعدادی از این استادان در دوره‌های دانش افزایی بلند مدت و کوتاه مدت و همچنین دوره‌های تربیت مدرس بنیاد سعدی شرکت داشته‌اند.

پایان خبر


نظر شما :