جشن پایان «هفته زبان فارسی» در دانشگاه دولتی خجند

۱۷ فروردین ۱۳۹۶ | ۲۲:۴۲ کد : ۹۶۰
تعداد بازدید:۶۲۵
«هفته زبان و ادبیات فارسی»،با همکاری وابستگی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی خجند پایان یافت.
جشن پایان «هفته زبان فارسی» در دانشگاه دولتی خجند

«هفته زبان و ادبیات فارسی»،با همکاری وابستگی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی خجند پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با همکاری وابستگی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران و نماینده بنیاد سعدی ، آیین اختتامیه «هفته زبان و ادبیات فارسی»، طی روز سه‌شنبه، 15 فروردین‌ماه با معرفی برگزیدگان پنج آزمون مختلف در دانشکده زبان‌های شرقی دانشگاه دولتی خجند برگزار شد.

در این مراسم، جمشید جوره بایف، رییس دانشگاه دولتی خجند به اساتید و دانشجویان هفته زبان فارسی و نوروز را تبریک گفت. سپس حسن جان قره‌اف، دانشجوی سال سوم و از شرکت‌کنندگان آزمون شعر نوروزی به قرائت اشعاری در وصف نوروز و زبان فارسی این هفته پرداخت.

در ادامه، معتبر شریف اوا، مدیر کرسی زبان و ادبیات فارسی اسامی برگزیدگان آزمون‌های مختلف را اعلام کرد و هدایایی از سوی وابستگی فرهنگی کشورمان در خجند به آنها اعطاء شد.

در این راستا، در آزمون دیکته زلاله بالته اوا، سعیده قربان اوا و گل جمال عبدالرحیم اوا، در مسابقه شعرخوانی حسن جان قره اف و فرحبخش ادهم زاده، در مسابقه آماده سازی کتابچه نوروزی دانشجویان گروه 203، در آزمون آرایش کلاس دانشجویان سال دوم و دانشجویان سال سوم و در آزمون سفره هفت سین دانشجویان سال اول و دانشجویان سال سوم جایگاه‌های برتر را کسب کردند.

بنابر اعلام این خبر، موضوع محوری هفته زبان و ادبیات فارسی که از 23 تا 28 اسفند در دانشکده زبان‌های شرقی برپا شد به نوروز اختصاص یافت و دانشجویان سال اول، دوم و سوم گروه زبان و ادبیات فارسی این دانشکده در پنج آزمون دیکته، شعرخوانی، آماده سازی کتابچه نوروزی، کلاس آرایی و چینش سفره هفت سین با هم به رقابت پرداختند.

پایان خبر


نظر شما :