همایش ملی واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان
به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، با توجه به سیاست ها و اهداف کلان نظام جمهوری اسلامی ایران و فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تقویت و گسترش زبان فارسی به عنوان زبان دوم جهان اسلام و لزوم برنامه ریزی در این راستا، نخستین همایش ملی «واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان» توسط دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری بنیاد سعدی برگزار می شود.
این همایش با نیل به اهدافی چون پرورش مدرسان کارآزموده زبان فارسی، جذب بیشتر زبان آموزان خارجی برای یادگیری فارسی در میهن اسلامی و آسیب شناسی و واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان، در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
بر اساس این خبر، محورهای همایش در واکاوی منابع داخلی و خارجی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان به شرح زیر اعلام شده است: «ارزیابی و آسیب شناسی منابع آموزشی»، «تهیه و تدوین متون برای اهداف ویژه»، «کاربرد ابزارهای کمک آموزشی»، «تدوین کتاب کار و واژهنامه»، «دوین متون برای کلاسهای چندفرهنگی»، «کاربرد متون ادبی در تدوین متون آموزش زبان فارسی»، «بومی سازی مبانی نظری تدوین منابع آموزشی»، «واکاوی نیازهای زبانی در تدوین منابع آموزشی»، «بازنمود فرهنگ و تمدن ایرانی- اسلامی در منابع آموزشی»، «تدوین متون آموزش زبان فارسی برای محیطهای مجازی»، «تدوین متون آموزش زبان فارسی برای گویشوران ایرانی»، «تصویرسازی و گرافیک در منابع آموزشی»، «تدوین کتابهای مرجع در آزمونسازی»، «ارزیابی مبانی نظری تهیه و تدوین مواد درسی»، «بومی سازی رویکردها و روشهای آموزش زبان»، «آموزش نوشتار فارسی و خط آن»، «سایر زمینه های مرتبط با موضوع همایش».
نخستین همایش ملی «واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان» به همت گروه زبان شناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی 28 و 29 مهرماه در محل این دانشگاه برگزار می شود.
444444.jpg)


نظر شما :