سیوششمین دوره آموزش زبان فارسی در ایتالیا پایان یافت
سیوششمین دوره آموزش زبان فارسی در محل رایزنی فرهنگی ایران در ایتالیا که با حضور 21 فارسیآموز و تدریس بیانکا ماریا از روز 22 فروردین آغاز شده بود، به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این دوره که در سه مقطع مقدماتی، متوسطه و پیشرفته برگزار شد، تعدادی از شرکتکنندگان را دانشجویان جدید و تعدادی دیگر را دانشجویان دورههای قبل تشکیل میدادند.
بنا بر اعلام این خبر، شماری از فارسیآموزان مقطع مقدماتی در این دوره، ایتالیاییهایی بودند که به تازگی به ایران سفر کرده بودند و به دلیل شیفتگی نسبت به جذابیتهای فرهنگی و هنری ایران زمین، با هدف حفظ ارتباط خود با فرهنگ ایرانی ـ اسلامی، در کلاسهای این دوره شرکت و یادگیری زبان شیرین فارسی را به عنوان نخستین و مهمترین گام در راستای شناخت فرهنگ ایران آغاز کردند.
کتاب «آموزش زبان فارسی» تألیف احمد صفارمقدم، به عنوان کتاب مرجع این دوره آموزشی مودر بهرهبرداری قرار گرفت.
همچنین برای آشنا کردن فارسیآموزان با ادبیات فارسی و فرهنگ ایرانی از رهگذر آموزش زبان فارسی به آنان، ترجمه ایتالیایی برخی اشعار فارسی و ارایه دستور آشپزی برخی غذاهای معروف ایرانی نیز در برنامه آموزشی این دوره گنجانده شد.
پایان خبر


نظر شما :