گسترش همکاری‌های رایزنی فرهنگی ایران با دانشگاه پروان افغانستان

۲۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۷ کد : ۴۷۸۳ رویدادهای بین المللی
تعداد بازدید:۲۲۶
در دیدار نماینده بنیاد سعدی در افغانستان با رییس دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پروان، دو طرف برای گسترش همکاری‌ها اعلام آمادگی کردند.
گسترش همکاری‌های رایزنی فرهنگی ایران با دانشگاه پروان افغانستان

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، روح الله حسینی رایزن فرهنگی ایران و نماینده بنیاد سعدی در افغانستان با کاشفی رییس دانشکده زبان وادبیات فارسی دانشگاه پروان دیدار کرد.

رایزن فرهنگی کشورمان در این دیدار ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و فرارسیدن بهار طبیعت و عید نوروز اظهار کرد: دو کشور برادر و مسلمان ایران و افغانستان دارای مشترکات فرهنگی و زبانی زیادی هستند و تاریخ و فرهنگ دو ملت تحت هیچ شرایطی از یکدیگر جدا شدنی نیستند.

وی افزود: رایزنی فرهنگی آمادگی دارد تا در بخش‌های فرهنگی، علمی، تحقیقی و دانشگاهی با دانشگاه پروان همکاری کند.

در ادامه این دیدار، کاشفی نیز ضمن تبریک انتصاب حسینی به عنوان رایزن جدید فرهنگی ایران در کابل بیان کرد: ملت ایران و افغانستان یک امت واحده و دارای مشترکات فرهنگی، زبانی، تمدنی و اجتماعی فراوانی هستند.

وی همچنین خواستار همکاری‌های فرهنگی و دانشگاهی بین رایزنی فرهنگی و دانشگاه پروان شد.

در نتیجه این دیدار مقرر شد تا در آینده نزدیک تفاهم‌نامه همکاری در بخش‌های علمی، فرهنگی و تحقیقی بین دانشگاه پروان و دانشگاه‌های ایران صورت گیرد و اتاق ایران‌شناسی نیز در این دانشگاه دایر شود.

پایان خبر

کلیدواژه‌ها: افغانستان وضعیت زبان فارسی در افغانستان زبان فارسی در افغانستان آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان آموزش زبان فارسی در جهان


نظر شما :