ثبت‌نام در «دوره تربیت‌مدرس زبان فارسی» تمدید شد

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۶ کد : ۴۵۱۳ رویدادهای بین المللی رویدادهای داخلی
تعداد بازدید:۵۲۹
ثبت نام «دوره حضوری مقدماتی تربیت مدرس زبان فارسی» بنیاد سعدی، ویژه علاقه‌مندان مقیم ایران تا ۲۶ مهرماه ۱۴۰۲ تمدید شد.
ثبت‌نام در «دوره تربیت‌مدرس زبان فارسی» تمدید شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، این دوره مقدماتی (1) فرصت مناسبی برای علاقه‌مندان به تدریس زبان فارسی به غیر فارسی زبانان است که با اصول تدریس زبان فارسی آشنا شوند.

طراحی این دوره بر اساس معیارهای بین‌المللی دوره‌های تربیت مدرس زبان در سراسر جهان و طبق الگوی تربیت مدرس زبان فارسی بنیاد سعدی و آموزش تدریس زبان فارسی(داتفا) انجام شده است.

کلاس‌های این دوره از روز شنبه 29 مهرماه شروع و تا چهارشنبه 3 آبان ادامه خواهد داشت و محتوای دوره شامل آموزش و پشتیبانی یادگیری از زبان فارسی، برنامه‌ریزی آموزش و یادگیری زبان فارسی، روش تدریس مهارت‌های زبان فارسی، بالندگی حرفه‌ای مدرس زبان فارسی و سنجش توانش زبان فارسی است که از ساعت 8:30 الی 13 برگزار می شود و پس از اتمام دروس نظری، شرکت کنندگان فرصتی برای مشاهده و ارزیابی کلاس های فارسی آموزی واقعی خواهند داشت.

دارندگان مدرک کارشناسی و بالاتر رشته های زبان شناسی (همه گرایش‌ها)، زبان و ادبیات فارسی (همه گرایش‌ها) با حداکثر 45 سال سن و آشنا با رایانه، واجدین شرایط شرکت در این دوره حضوری هستند.

هزینه دوره برای افرادی که نیاز به خوابگاه داشته باشند، 4 میلیون و 500 هزارتومان و برای افرادی که نیاز به خوابگاه نداشته باشند، 3 میلیون تومان است.

علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی s1f.ir/tep1402-1 مراجعه کنند.

برنامه آموزشی تربیت مدرس بنیاد سعدی در یک نگاه

(7 ترم - 300 ساعت)

پیش‌نیاز (دوره برخط غیرهمزمان ) 20 ساعت

مقدماتی 1 و 2 60 ساعت ֍صدور مدرک داتفا درجه 3

پیشرفته 1 و 2 80 ساعت ֍ صدور مدرک داتفا درجه 2

ماهر 1 و 2 80 ساعت ֍صدور مدرک داتفا درجه 1

استادمدرس 60 ساعت ֍صدور مدرک استاد مدرسی

پایان خبر

کلیدواژه‌ها: بنیاد سعدی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان تربیت مدرس زبان فارسی دوره‌های تربیت مدرس بنیاد سعدی آموزش زبان فارسی در جهان


( ۲ )

نظر شما :