زبان فارسی در ۶ رشته دانشگاه کازان تدریس می‌شود

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۵ کد : ۴۴۹۸ رویدادهای بین المللی رویدادهای داخلی
تعداد بازدید:۲۸۴
استاد زبان فارسی در دانشگاه فدرال کازان گفت: فارسی در شش رشته دانشگاه فدرال کازان روسیه و با استناد به منابع آموزشی بنیاد سعدی تدریس می‌شود.
زبان فارسی در ۶ رشته دانشگاه کازان تدریس می‌شود

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، به منظور بررسی راهکارهای ترویج آموزش زبان فارسی و بسط موضوع ایران‌شناسی در کشور روسیه، شهروز فلاحت پیشه، معاون اموربین‌الملل بنیاد سعدی، الهام حدادی کارشناس حوزه آسیا و اقیانوسیه و علی اخوان کارشناس حوزه اروپای شرقی با مستوره احمدوا استاد زبان فارسی در دانشگاه فدرال کازان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این جلسه، مستوره احمدوا در سخنانی با معرفی مرکز ایران‌شناسی و زبان فارسی در دانشگاه فدرال کازان گفت: در دانشگاه فدرال کازان در قالب رشته‌­های «روابط بین‌الملل»، «ادبیات فارسی»، «تاریخ ایران»، «زبان‌شناسی»، «شرق‌شناسی» و «مردم‌شناسی» تدریس زبان فارسی به عنوان زبان اصلی یا زبان دوم و سوم صورت می‌پذیرد.

وی ادامه داد:‌ عنوان این دانشکده، روابط بین‌الملل است و مرکز ایران‌شناسی نیز در این دانشکده دایر و صدیقه کاظم‌نژاد به عنوان مدرس در این مرکز به برگزاری کلاس‌های آزاد زبان فارسی که از طرف بنیاد سعدی حمایت می‌شود، مشغول هستند. کلاس‌های زبان فارسی در دو رشته در مرکز ایران‌شناسی تدریس و مابقی رشته‌ها نیز در دانشکده مربوطه زبان فارسی دایر است.

این استاد زبان فارسی اظهار کرد: مدرسان زبان فارسی در این دانشکده آقایان لطف‌الله اسماعیلف و یوز محمدف رامین تاگیروویچ هستند که تخصص اصلی آن‌ها زبان عربی است. با این وجود در حال حاضر 107 دانشجو در این شش رشته مشغول تحصیل هستند.

احمدوا گفت: در دانشگاه کازان هر دانشجویی که زبان عربی می‌خواند باید واحد زبان فارسی را به عنوان زبان دوم نیز بگذراند. استفاده از کتاب‌ها و منابع آموزشی برای دانشجویان به این گونه است که از کتاب‌های بنیاد سعدی یک نسخه کپی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

وی تأکید کرد: نخستین درخواست من از بنیاد سعدی برگزاری‌ دوره دانش‌افزایی برای دانشجویان است. بهترین زمان برگزاری برای این دوره‌ها نیز از 25 ژوئن تا اواخر آگوست است که کلاس‌های دانشگاهی تمام می‌شود و ماه جولای و آگوست زمان مناسب برای این دوره‌ها هستند. برای مدرسه زمستانی نیز از اول فوریه تا 15 فوریه زمان مناسبی است.

در پایان این ملاقات، شهروز فلاحت‌پیشه معاون امور بین‌الملل بنیاد سعدی طی سخنانی در رابطه با بورسیه‌های تحصیلی گفت: امکان بورسیه برای دانشجویان مهیاست و لازم است اسامی متقاضیان به واحد آموزش اعلام شود تا پس از بررسی و احراز شرایط لازم، بورسیه تحصیلی از نوع «الف» به دانشجو اعطا شود.

وی ادامه داد: درخصوص فرصت مطالعاتی برای کشورها تلاش خواهیم کرد که این موقعیت‌های مطالعاتی برای دانشجویان سال آخر فراهم شود.

پایان خبر

کلیدواژه‌ها: آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان بنیاد سعدی روسیه فارسی آموزان روسیه


نظر شما :