نماینده بنیاد سعدی در در نشست با فارسیآموزان تایلندی:
بیش از یکصد میلیون نفر در جهان به «فارسی» تکلم میکنند
به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، مهدی زارعبیعیب رایزن فرهنگی ایران و نماینده بنیاد سعدی در تایلند در نشستی صمیمانه با جمعی از فارسیآموزان این کشور که در محل نمایندگی فرهنگی کشورمان، برگزار شد، گفت: ایران مهد پرورش شاعرانی همچون فردوسی، حافظ، سعدی و مولانا است و وقتی زبانی این تعداد شاعر پرآوازه داشته، بدون حتم زبانی خوب و با قابلیتهای بالاست که باید قدر آن را دانسته و در حفظ و نگهداری آن اهتمام ورزیم.
وی با بیان اینکه زبان فارسی با داشتن بیش از ۶۰ میلیون گویشور بومی و بیشتر از ۱۱۰ میلیون صحبتکننده، زبان رسمی ایران، افغانستان و تاجیکستان است، افزود: در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا، زبان فارسی انتخاب اول دانشجویان و علامندان به فرهنگ ایران زمین است که این خود گواهی بر جایگاه والای شعر و ادب فارسی در میان دیگر زبانهای ملل است.
نماینده بنیاد سعدی در تایلند با تأکید بر اینکه شناخت بدون واسطه «ایران معاصر» برای توانمندی فارسیآموزان در بهرهگیری از منابع و مؤاخذ فارسی بسیار مهم است، اظهار کرد: متناسبسازی مسئله آموزش با رویکرد کاربردی آن و استفاده از روش کارگاهی و ابزار کمکآموزشی نقش زیادی در یادگیری آسان و سریع زبان دارد.
پایان خبر


نظر شما :