با حضور ۱۲ شرکت‌کننده/

آزمون پایانی «دوره مقدماتی آموزش فارسی» در بغداد برگزار شد

۱۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۱ کد : ۴۴۱۵ رویدادهای بین المللی رویدادهای داخلی
تعداد بازدید:۲۸۴
سیصد و نوزدهمین «آزمون پایان دوره سطح مقدماتی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان» در مرکز فرهنگی ایران و نمایندگی بنیاد سعدی در بغداد برگزار شد.
آزمون پایانی «دوره مقدماتی آموزش فارسی» در بغداد برگزار شد

سیصد و نوزدهمین آزمون پایان دوره سطح مقدماتی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در مرکز فرهنگی ایران و نمایندگی بنیاد سعدی در بغداد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، ۱۲ نفر در این آزمون شرکت کردند و برگزاری آزمون نیز توسط جاسم عبیدی، استاد مرکز فرهنگی انجام شد.

مرکز فرهنگی ایران در بغداد در راستای سیاست‌های رایزنی فرهنگی ایران، زبان فارسی را توسط استادان مجرب در سه سطح «مقدماتی»، «متوسطه» و «پیشرفته» برای علاقه‌مندان عراقی برگزار می‌کند و فارسی‌آموزان پس از گذراندن این دوره‌ها، مهارت‌های اصلی خواندن، نوشتن و تکلم با زبان فارسی را آموخته و از معلومات مطلوبی نسبت به فرهنگ و تمدن ایران زمین برخوردار می‌شوند.

گفتنی است، آموزش زبان فارسی در این مرکز بر اساس روش‌های آموزشی مختلف از جمله کتاب‌های آموزشی «بنیاد سعدی» و دیگر مراکز است که به دو روش برخط و حضوری برگزار می‌شود.

پایان خبر

کلیدواژه‌ها: بغداد عراق خانه فرهنگ ایران در بغداد رایزنی فرهنگی ایران در عراق بنیاد سعدی آموزش زبان فارسی در جهان آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان


نظر شما :