پیام حداد عادل در پی درگذشت محمود دعایی

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۸ کد : ۴۰۰۶ بنیاد سعدی در رسانه های دیگر
تعداد بازدید:۲۰۱
غلامعلی حداد عادل در پیامی درگذشت سیدمحمود دعایی را تسلیت گفت.
پیام حداد عادل در پی درگذشت محمود دعایی

غلامعلی حداد عادل در پیامی درگذشت سیدمحمود دعایی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی به نقل از فرهنگستان زبان و ادب فارسی، رئیس بنیاد سعدی و فرهنگستان زبان و ادب فارسی در این پیام نوشته است:

بسمه‌تعالی «درگذشت روحانی ارجمند، جناب حجّت‌الاسلام و المسلین سیّد محمود دعائی، موجب تأسّف و تأثّر شد. فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی، با یادآوری خدمات گوناگون مرحوم دعائی به انقلاب اسلامی و کشور، و با ارج نهادن بر کوشش سالیان دراز مرحوم دعائی در پاسداری از فرهنگ اسلامی ایرانی و به‌ویژه زبان و ادب فارسی در روزنامۀ اطّلاعات، فقدان ایشان را به خانوادۀ ارجمند و بازماندگان و دوستانشان و خصوصاً به همکاران ایشان در مؤسّسۀ مطبوعاتی اطّلاعات تسلیت می‌گوید و برای آن مرحوم از خداوند علوّ درجات مسئلت می‌کند.»

سیدمحمود دعایی متولد ۳۰ فروردین‌ماه ۱۳۲۰ در شهر یزد بود که از سال ۱۳۵۹ تاکنون سرپرستی موسسه اطلاعات را بر عهده داشت. او عضو مجمع روحانیون مبارز از سال ۱۳۶۶ تاکنون و نماینده شش دوره ابتدایی مجلس شورای اسلامی از ابتدا تا سال ۱۳۸۳ بوده است.

دعایی یکی از همراهان امام (ره) در دوران اقامت در شهر نجف بود. همچنین سفیر ایران در عراق بین سال‌های ۱۳۵۷ تا ۱۳۵۸ بود.

این روحانی فعال در عرصه رسانه در سال ۱۳۹۳ نشان افتخار عرصه فرهنگ و هنر را دریافت کرده بود.

دعایی همچنین از سوی انجمن دفاع از آزادی مطبوعات موفق به دریافت قلم طلایی به عنوان چهره شاخص فرهنگی شد که این جایزه را به موزه حضرت علی بن ابیطالب (ع) در قم اهدا کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود دعایی در بسیاری از مراسم‌های تشییع پیکر هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر حضور داشت و نماز میت با امامت او خوانده می‌شد.

پایان خبر

کلیدواژه‌ها: آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان بنیاد سعدی سید محمود دعایی غلامعلی حداد عادل پیام تسلیت


نظر شما :