یکصد و هفتمین دوره آموزش زبان فارسی در سوریه افتتاح شد

در فرودین ماه ۱۴۰۱ مراسم افتتاحیه یکصدوهفتمین دوره آموزش زبان فارسی در رایزنی فرهنگی ایران و نمایندگی بنیاد سعدی در دمشق با حضور فارسی آموزان جدید این دوره و برخی از علاقمندان به این زبان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، در این مراسم که با حضور فارسی آموزان جدید این دوره و برخی از علاقمندان به زبان فارسی برگزار شد، علیاصغر ارمکان، مدرس با تجربه و فعال زبان فارسی در رایزنی فرهنگی ایران و نماینده بنیاد سعدی در دمشق، ضمن خوشآمدگویی و تبریک ماه مبارک رمضان به حاضرین از اهمیت فراگیری زبان فارسی به عنوان دومین زبان مهم جهان اسلام سخن گفت. ایشان در ادامه از جایگاه این زبان و برخی ویژگیهای منحصر به فرد آن مطالبی را بیان کرد؛ از جمله اینکه از ده شاعر بزرگ جهانی، پنج تن آنان ایرانی هستند و پیشرفتهای شگرف ج. ا. ایران در برخی از علوم و فنآوریها، مرجعیت علمی این زبان را افزایش داده است.
در ادامه هادی کاوه، وابسته فرهنگی کشورمان با طرح این پرسش که چه انگیزهای موجب علاقهمندی شما به فراگیری زبان فارسی شده است؟ و با استفاده از موارد مطرح شده از سوی فارسیآموزان، مطالبی را پیرامون ارزش زبانآموزی و فوائد آن، به ویژه فراگیری زبان فارسی عنوان کردند.
وی فراگیری زبان را موجب شگوفایی ذهن و آشنایی با دیگر فرهنگها دانستند و زبان فارسی را گنجینهای از تاریخ و تمدن اسلامی به ویژه در حوزه ادب و عرفان و بیان هنرمندانه مضامین و آموزههای قرآن و حدیث و حالات و مقالات انسانی اخلاقی معرفی کردند. همچنین جایگاه ایران اسلامی در جهان امروز و محوریت ایران در جبهه مقاومت علیه دشمنان مشترک دو ملّت، بر اهمیّت زبان فارسی به عنوان زبان مقاومت، افزوده است. گذشته از اینکه نزدیکی مردم و دولت ایران و سوریه، نیازمند برقراری بهتر و وسیعتر ارتباط دو ملت است تا در عرصههای مختلف علمی، اقتصادی و هنری و … همبستگی دو ملّت را ارتقاء دهد.
لازم به ذکر است که یکصدوهفتمین دوره آموزش زبان فارسی در رایزنی فرهنگی دمشق، دوره بهاره سال جدید شمسی محسوب می شود که با مشارکت حدود ۲۰ نفر فارسیآموز از اقشار مختلف جامعه به ویژه فرهیختگان و دانشجویان زبان فارسی و دیگر رشتههای علمی دانشگاه و … آغاز شده است. منابع و کتب آموزشی این دوره همانند دورههای پیشین مطابق روش آموزشی بنیاد سعدی است.
نظر شما :