طنین اشعار فارسی زبان‌آموزان ارمنی در فضای مجازی

۰۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۸ کد : ۳۲۷۸ رویدادهای بین المللی
تعداد بازدید:۴۵۵
به همت رایزنی فرهنگی ایران و نماینده بنیاد سعدی در ایروان، اشعار فارسی زبان‌آموزان ارمنی طنین‌انداز شد.
طنین اشعار فارسی زبان‌آموزان ارمنی در فضای مجازی

 

به همت رایزنی فرهنگی ایران و نماینده بنیاد سعدی در ایروان، اشعار فارسی زبان‌آموزان ارمنی طنین‌انداز شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، به همت رایزنی فرهنگی ایران و نماینده بنیاد سعدی در ایروان، ویژه‌برنامه دورهمی مجازی شب یلدا از کانال یوتیوب این نمایندگی فرهنگی، منتشر شد.

در این برنامه مجازی، سفیر ایران و سرپرست رایزنی فرهنگی کشورمان در ارمنستان، پیامی قرائت کردند و گروه موسیقی «هیرکان» به اجرای موسیقی پرداختند.

این ویدئو بخش‌های مختلف و برنامه‌های متنوعی نظیر حافظ خوانی و شعرخوانی فارسی‌آموزان ارمنستان و قصه‌گویی و شعرخوانی کودکان مدرسه شهید فهمیده ایروان را شامل می‌شود.

گفتنی است؛ این ویدئو در کانال یوتیوب رایزنی فرهنگی ایران در ایروان به نشانی https://youtu.be/WhokHF0WVTE در دسترس است.

پایان خبر

کلیدواژه‌ها: آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان بنیاد سعدی ایروان


نظر شما :