حداد عادل درگذشت زهرا استاد زاده را تسلیت گفت

۱۰ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۱ کد : ۳۲۴۲ رویدادهای بین المللی رویدادهای داخلی
تعداد بازدید:۷۳۴
رئیس بنیاد سعدی درگذشت زهرا استاد زاده عضو هیأت علمی معاونت گسترش زبان فارسی مرکز همکاری‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به قائم مقام امور بین الملل این وزارتخانه تسلیت گفت.
حداد عادل درگذشت زهرا استاد زاده را تسلیت گفت

رئیس بنیاد سعدی درگذشت زهرا استاد زاده عضو هیأت علمی معاونت گسترش زبان فارسی مرکز همکاری‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به قائم مقام امور بین الملل این وزارتخانه تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، غلامعلی حداد عادل رئیس بنیاد سعدی در نامه‌ای خطاب به سالار آملی قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل درگذشت دکتر زهرا استاد زاده، عضو هیأت علمی معاونت گسترش زبان فارسی مرکز همکاری‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، را تسلیت گفت.
متن پیام او به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر سالار آملی
قائم مقام محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل
درگذشت سرکار خانم دکتر زهرا استاد زاده موجب تأسف و تأثر اینجانب و همکارانم در بنیاد سعدی شد. بی‌گمان تلاش وی در گسترش زبان فارسی در خارج از کشور از یادها فراموش نخواهد شد.
فقدان این همکار ارجمند را به جناب‌عالی و همکارانشان در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تسلیت می‌گوید و برای آن شادروان از خداوند طلب رحمت و مغفرت می‌کند.
غلامعلی حدادعادل
۹/۹/۱۳۹۹

زهرا استاد زاده کارشناس باسابقۀ مرکز همکاری‌‌های علمی بین‌‌المللی وزارت علوم (معاونت گسترش زبان فارسی و ایران‌‌شناسی در دانشگاه‌‌های خارج از کشور) و فعال فرهنگی وارسته‌ای بود که با تلاش بیش از بیست ساله خود موجب غنا و گسترش زبان و ادبیات فارسی در آن سوی مرزها شد. وی ششم آذرماه ۹۹ بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت.
پایان خبر

کلیدواژه‌ها: آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان بنیاد سعدی


نظر شما :