برگزاری آیین افتتاحیه دوره جدید کلاس‌های آموزشی در راولپندی

۱۹ آبان ۱۳۹۴ | ۰۶:۰۱ کد : ۲۷۳ رویدادهای پیش رو
تعداد بازدید:۶۷۰
آیین افتتاحیه دوره جدید کلاس‌های آموزش زبان فارسی، قرآن کریم و خطاطی در محل خانه فرهنگ ایران در راولپندی برگزار شد.
برگزاری آیین افتتاحیه دوره جدید کلاس‌های آموزشی در راولپندی

آیین افتتاحیه دوره جدید کلاس‌های آموزش زبان فارسی، قرآن کریم و خطاطی در محل خانه فرهنگ ایران در راولپندی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، آیین افتتاحیه دوره جدید کلاس‌های زبان فارسی، قرآن کریم و خطاطی با حضور جمعی از دانشجویان، اساتید و مسئولان فرهنگی در محل خانه فرهنگ ایران در راولپندی برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید توسط یکی از هنرآموزان آغاز، سپس مباحثی در رابطه با قرآن و خطاطی از سوی اساتید کلاس‌های زبان فارسی ارائه شد.

خواجه محمد حسین، استاد خوشنویسی با بیان اینکه خط نستعلیق که با ترکیب خط نسخ و خط تعلیق توسط محمدعلی تبریزی ابداع شده است، گفت: مبنای تدریس ما در خانه فرهنگ ایران ترکیب خط نسخ و خط تعلیق است. خوشنویسی و به ویژه خوشنویسی خط نستعلیق هنری است که شخصیت هنرمند را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد و آرامش و وقار را به وی اهداء می‌کند.

فضای کافی برای آموزش زبان فارسی در خانه فرهنگ ایران

سید مشرف حسین جعفری، استاد کلاس زبان فارسی با اشاره به شیوه‌های آموزش زبان، اظهار کرد: بهترین شیوه برای یادگیری آسان ایجاد فضای زبان مورد تدریس است که در این مرکز فرهنگی سعی داریم تا از این شیوه استفاده کنیم.

وی، ادامه داد: آموزش به زبان اصلی صورت می‌گیرد تا دانشجویان بتوانند با سعی و تلاشی که می‌کنند بیشترین استفاده را از این دوره آموزشی عاید خود گردانند.

سعادت انسان در گروی درک و عمل به قرآن کریم است

قاری وجاهت رضا، استاد کلاس تجوید قرآن کریم با اشاره به تأکید قرآن بر تلاوت با شیوه ترتیل، گفت: علاوه بر اینکه باید آیات قرآن کریم را به شیوه صحیح قرائت کنیم، لازم است تا به درک و عمل آن بپردازیم.

این استاد قرآن کریم، ابراز امیدواری کرد تا کلاس‌های آموزش قرآن کریم این مرکز فرهنگی، مقدمه‌ای برای تفکر تعقل و عمل بیشتر به قرآن کریم باشد.

فراگیری زبان فارسی در میان جامعه پاکستان

محمد اکبری، مسئول خانه فرهنگ ایران در راولپندی ضمن ابراز خرسندی از حضور دانشجویان ورودی جدید در مقاطع سنی مختلف در کلاس‌های این مرکز فرهنگی، گفت: شرکت دانشجویان در مقاطع مختلف سنی نشانگر فراگیر شدن کاربرد زبان فارسی در شئون مختلف جامعه پاکستان است.

وی، افزود: امید است تا دانشجویان با تلاش و جدیت فراون و آگاهی بتوانند از توانمندی‌هایی که در وجودشان ایجاد می‌شود جهت خدمت بیشتر به کشور و مردم مسلمان پاکستان مصروف کنند.

در بخشی دیگر از این مراسم، مظفرعلی کشمیری، استاد زبان و ادبیات فارسی ضمن بیان و شرح ابیاتی از علامه اقبال لاهوری درباره شخصیت حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، تاریخچه مختصری از زبان فارسی ارائه و اهمیت آموزش و گسترش آن را برای مردم منطقه شبه قاره توصیف کرد.

این مراسم همراه با ارائه گواهینامه به قبولشدگان دوره قبل و تقدیر از نفرات برتر هر رشته با اهدای جوایزی به رسم یادبود پایان یافت.


نظر شما :