آیین پایاندوره آموزش زبان فارسی در پیشاور برگزار شد
مراسم پایاندوره کوتاهمدت آموزش زبان فارسی در دانشگاه پیشاور پاکستان با مراسم گواهینامه دوره و اعطای جایزه نقدی به دانشجویان برتر، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این مراسم به وسیله بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پیشاور و با حضور استادان زبان فارسی و اردو و دانشجویان زبان فارسی این دانشگاه و علی یوسفی، مسئول خانه فرهنگ ایران در پیشاور، برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دو تن از دانشجویان زبان فارسی دانشگاه پیشاور که در مدت 5 ماه دوره توانسته بودند به خوبی فارسی را بیاموزند، به خوانش اشعار فارسی امیرخسرو دهلوی پرداختند.
سپس نصرت جهان، رییس بخش فارسی دانشگاه پیشاور با توجه به حضور مسئول خانه فرهنگ ایران در پیشاور در این مراسم، در خصوص کمک خانه فرهنگ ایران به دانشجویان بورسیهای مطالبی را بیان کرد.
وی همچنین درباره علاقه دانشجویان به زبان و ادبیات فارسی و اشعار شعرای فارسیزبان مانند سعدی، حافظ و مولوی و دیگر شعرا، سخنرانی کرد و پس از آن هم لغات مورد مشابه در زبانهای فارسی و اردو را شرح داد و معرفی کرد.
در ادامه یوسفی، مسئول خانه فرهنگ ایران در پیشاور، در سخناین ضمن قدردانی از زحمات استاد این دوره، سخنانی کوتاه درباره مشابهات زبان فارسی و زبانهای اردو و پشتو، بیان کرد.
سپس گواهی دوره کوتاهمدت زبان فارسی به تمامی فارسیآموزان پذیرفتهشده و جایزه نقدی به 17 دانشجوی این دوره که معدل بالای 70 درصد را کسب کرده بودند، از سوی خانه فرهنگ کشورمان به دانشجویان اهدا شد.


نظر شما :