استقبال و علاقه‌مندی گرجیان به یادگیری زبان فارسی

۱۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۵ کد : ۲۵۷۲ رویدادهای بین المللی
تعداد بازدید:۶۹۷
با حمایت بنیاد سعدی، کلاسهای آموزشی زبان فارسی با حضور فارسی آموزان گرجی در محل رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در گرجستان، آغاز شد.
استقبال و علاقه‌مندی گرجیان به یادگیری زبان فارسی

با حمایت بنیاد سعدی، کلاسهای آموزشی زبان فارسی با حضور فارسی آموزان گرجی در محل رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در گرجستان، آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، با توجه  استقبال و علاقه مندی گرجیان به یادگیری زبان فارسی برای ادامه تحصیل در رشته ایرانشناسی در دانشگاه‌های گرجستان و همچنین ارائه خدمات بهتر به گردشگران ایرانی و گسترش روابط تجاری بین دو کشور، علاوه بر کلاس های آموزش زبان فارسی در 4 مدرسه عمومی گرجستان، دوره های جدید آموزش زبان فارسی با بهره گیری از خدمات دکتر عباس جاهدجاه استاد اعزامی زبان و ادبیات فارسی، در محل ساختمان رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در گرجستان آغاز شد.

با توجه به برنامه ریزی و هماهنگی های انجام شده از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و حمایت بنیاد سعدی و همچنین مساعدت سایر مراکز دست اندرکار ترویج و آموزش زبان فارسی، به زودی شاهد راه انداری آموزش زبان فارسی در دانشگاه های قفقاز و پاتریاکی گرجستان نیز خواهیم بود.

  گفتنی است در این دوره های آموزشی، زبان فارسی در دو سطح مقدماتی و متوسطه با استفاده از منابع آموزشی استاندارد تألیفی بنیاد سعدی آموزش داده می شود.

در پایان این دوره آموزشی گواهینامه معتبر زبان فارسی از سوی رایزنی فرهنگی به فارسی آموزان اعطا خواهد شد. 

پایان خبر

کلیدواژه‌ها: آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان بنیاد سعدی گرجستان


نظر شما :