آموزش زبان فارسی در مدارس پاک ترک پاکستان
حسنین نازش، یکی از مسئولان مدارس پاک ترک پاکستان در دیدار با مسئول خانه فرهنگ کشورمان در راولپندی از آموزش زبان فارسی در این مدارس خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حسنین نازش، یکی از مسئولان مدارس پاک ترک پاکستان، ضمن حضور در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در راولپندی با علی آقانوری، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ کشورمان، دیدار و گفتوگو کرد.
نازش در سخنانی، ضمن ابراز علاقه مندی خود به زبان فارسی، گزارشی از فعالیتهای فرهنگی مدارس پاک ترک ارایه کرد و گفت: فعالیتهای مشترک این مدارس با خانه فرهنگ ایران در راولپندی گسترش یابد.
وی همچنین، با اشاره به وجود 28 مدرسه پاک ترک در پاکستان، پیشنهاد آموزش زبان فارسی و اجرای برنامههای مشترک فرهنگی در این مدارس را داد.
آقانوری، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ کشورمان آمادگی این نمایندگی فرهنگی را برای تأمین استاد زبان فارسی و برگزاری همایشهای مشترک در زمینه فرهنگی و ادبی، اعلام کرد.
پایان خبر
.jpg)


نظر شما :