آغاز چهل‌ویکمین دوره آموزش زبان فارسی در لاذقیه

۱۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۷ کد : ۱۰۴۶ رویدادهای پیش رو
تعداد بازدید:۵۸۴
آیین گشایش چهل‌ویکمین دوره آموزش زبان فارسی در مرکز فرهنگی ایران در لاذقیه سوریه، برگزار شد.
آغاز چهل‌ویکمین دوره آموزش زبان فارسی در لاذقیه

آیین گشایش چهل‌ویکمین دوره آموزش زبان فارسی در مرکز فرهنگی ایران در لاذقیه سوریه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت مرکز فرهنگی ایران در لاذقیه، چهل‌ویکمین دوره آموزش زبان فارسی در دوره بهاری گشایش یافت. در روز افتتاحیه این دوره، فارسی‌آموزان سطح یک، دو و پنج حضور داشتند.

نادر آزاد، وابسته و مدیر مرکز فرهنگی ایران در لاذقیه در سخنرانی خود در این آیین، فراگیری زبان فارسی را مهم خواند و از زبان، به عنوان ابزاری برای شناخت دیگر ملت‌ها و اقوام نام برد.

وی سپس ضمن اشاره به مهم ترین فعالیت‌های مرکز فرهنگی لاذقیه و در رأس آنها  تدریس زبان فارسی با بکارگیری از بهترین اساتید موجود سوری، گفت: دو استاد دوره کنونی، دارای مدرک دکتری در زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه‌های معتبر ایران هستند و نفر سوم هم فارغ‌التحصیل دوره مهندسی در ایران است و بیش از 7  سال سابقه تدریس در مرکز فرهنگی ایران در لاذقیه را دارد.

وابسته فرهنگی کشومان در بخش دیگری از سخنان خود به برخی ویژگی‌های مهم زبان فارسی اشاره کرد؛ از جمله اینکه زبان فارسی، زبان ادبیات و شعر و تاریخ و میراث بشری است و تسلط به زبان فارسی به منزله کلید بهره‌برداری از این گنجینه بزرگ است.

نادر آزاد همچنین از فارسی‌آموزان خواست تا فراگیری زبان فارسی را جدی بگیرند و با تمرین مستمر، کوشش فراوان، بکارگیری وسایل کمک‌آموزشی مانند لوح‌های فشرده‌ای که مرکز فرهنگی ایران در اختیار آنان قرار می‌دهد و نیز تماشای فیلم‌های ایرانی به زبان فارسی، این زبان را به خوبی فراگیرند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به فارسی‌آموزان وعده داد که در صورت موفقیت در این زبان و تسلط در مکالمه، بهترین آنها برای شرکت در دوره آموزشی یک ماهه دانش‌افزایی در ایران انتخاب و اعزام خواهند شد.

سپس رانا جونی، مدرس باسابقه زبان فارسی در سوریه گفت: مرکز فرهنگی ایران در لاذقیه به غیر از فعالیت در زمینه گسترش زبان فارسی در منطقه، در خصوص اعزام گروه‌های آموزشی و تبادلات فرهنگی و علمی و به ویژه بورس‌های تحصیلی برای واجدان شرایط نیز بسیار فعال است.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت فراگیری زبان فارسی، به این موضوع که زبان فارسی و عربی با هم ارتباط وثیق ریشه‌های تاریخی و نزدیکی بسیار دارند.

جونی در بخش پایانی سخنان خود فارسی‌آموزان را به شناخت فرهنگ و تمدن ایران تشویق کرد و افزود: ایران کشوری دارای تمدنی بزرگ است. ما همیشه قدردان حمایت جمهوری اسلامی ایران از سوریه هستیم.

بنا بر اعلام این خبر، در دوره بهاری آموزش زبان فارسی مرکز فرهنگی ایران در لاذقیه، 46  نفر در سه سطح یک، دو و پنج (23 نفر در سطح اول،  12 نفر در سطح دوم و 11 نفر در سطح پنجم) ثبت‌نام کرده و به فراگیری زبان فارسی مشغول هستند.


نظر شما :