
پایان دوره عطارشناسی در خجند
دوره عطارشناسی ویژه دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشکده شرقشناسی دانشگاه خجند پایان یافت.
ادامه مطلبدوره عطارشناسی ویژه دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشکده شرقشناسی دانشگاه خجند پایان یافت.
ادامه مطلبیک استاد زبان و ادبیات فارسی اهل کشور بوسنی و هرزگوین گفت: زبان فارسی از دوران حکومت عثمانیها در کشور ما رایج بوده و به عنوان زبان شعر شناخته شده است و مردم در مساجد، تکایا و محافل دراویش گرد هم میآمدند و آثار فارسی مانند گلستان سعدی، بهارستان جامی، دیوان حافظ و مثنوی مولانا را میخواندند و تفسیر میکردند و خودشان هم به زبان فارسی شعر میگفتند و مینوشتند.
ادامه مطلبنخستین دوره ترجمه عملی زبان فارسی به صربی به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در صربستان آغاز شد.
ادامه مطلبپایگاه اینترنتی ویژه استادان زبان و ادبیات فارسی و ایرانشناسان ترکیه، به همت وابستگی فرهنگی کشورمان در ارزروم راهاندازی شد.
ادامه مطلبرضامراد صحرایی از تولید یک نرم افزار واژهآموزی در بنیاد سعدی خبر داد و گفت: نرم افزار «مینا» یک نرم افزار کاربردی تلفن همراه ویژه فارسیآموزان غیرایرانی است که پس از بازبینی و تأیید نهایی به مخاطبان و علاقمندان زبان فارسی در جهان عرضه میشود.
ادامه مطلبیک دانشجوی سنگالی زبان و ادبیات فارسی در نشستی با شعار پیش به سوی فهم ادبیات ایرانی، به تحلیل محتوایی و مقایسه آثار «سیمین دانشور» و «مریم با» پرداخت.
ادامه مطلبدر دیدار هیات اعزامی از دانشگاه مطالعات بینالمللی شانگهای چین با معاون بینالملل بنیاد سعدی، بر اهمیت و ضرورت گسترش زبان فارسی در چین و برگزاری دورههای دانش افزایی زبان فارسی در این کشور تاکید شد.
ادامه مطلبنخستین جلسه شورای راهبردی آموزش زبان فارسی بنیاد سعدی در حوزه کشورهای آفریقا زیر صحرا، به منظور تنظیم سند راهبردی آموزش زبان فارسی در این منطقه برگزار شد.
ادامه مطلبسومین آزمون المپیاد زبان فارسی به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در بیشکک برگزار و از برگزیدگان با اهدای جوایزی به رسم یادبود تجلیل به عمل آمد.
ادامه مطلبنخستین المپیاد زبان و ادبیات فارسی، در دانشکده روابط بینالملل دانشگاه دولتی بگئو شهر مینسک برگزار شد.
ادامه مطلب